Orice pescar pasionat de spinning, avansat sau incepator, care impartaseste aceleasi valori ca ale noastre(sportivitate, pasiune, implicare) poate deveni membru in clubul ANGLERS PRO TEAM.

TAXA inscriere club 250 lei Taxa anuala 150 lei (in anul inscrierii acesta taxa nu se plateste)

DREPTURI SI OBLIGATII: -Fiecare membru inscris va primi tricoul oficial al clubului -Fiecare membru beneficiaza de 10% discount la orice produs comercializat in magazinul BB SPINNING SHOP  situat in Constanta str. Stefan cel Mare nr 107A…..

-Orice produs din piata de pescuit poate fi adus membrilor cu acelasi discount de 10%

-Pentru membrii noi  care doresc sa descopere pescuitul de competitie,  vor avea gratuitate la inscrierea la concurs, si va fi consiliat  si ajutat sa inteleaga ce are de facut la acel concurs. -Fiecare membru care doreste sa participe la competitii organizate de LRS (LIGA ROMANA DE SPINNING) va beneficia de taxa de inscriere redusa, la al doilea concurs datorita faptului ca Anglers PRO TEAM este membru afiliat al LRS. -Este recomandat ca cel putin odata pe luna, fiecare membru sa aduca un scurt material foto-video si text descriptiv al partidei(partidelor) de pescuit efectuate, in care sa poarte tricoul clubului.

Orice membru afiliat clubului care are un parteneriat de promovare cu firmele de profil va putea sa foloseasca saitul clubului pentru a face asta.